Menu

Slut med matematik! Nu er det tid til studenterkørsel

Nu er der ikke længe til, at det er slut med matematikken og atter tid til studenterkørsler. Du er måske selv i 3.G og kan se frem til en tur i en studentervogn snart. Det er en helt fantastisk dag som student, og man kan med rette forvente, at det er en oplevelse, der sent vil blive glemt.

Matematik er et fag, som de fleste glæder sig til at slippe for, når først huen er kommet på hovedet. Derfor er det for mange et helt fantastisk punktum, når studenterhuen sættes på hovedet, og presset fra matematikfaget så småt kan forsvinde væk.

Studenterkørsler bør bookes i god tid

Der er hvert år klasser, som ikke får booket en studenterkørsel i god nok tid. Det er ærgerligt, da det giver en masse sure miner i klassen, hvis ikke man får sat processen i værk. Er du derfor ansvarlig for at leje en studentervogn, så er det en god idé allerede nu at gå i gang, hvis du går i 1.G eller 2.G.

Et af de steder, der er populære at leje fra, er hos LejStudentervogn.dk. Her har man en masse forskellige studentervogne, så der vil være en vogn, der passer til jeres tur rundt. Derudover får man her DJ-pult og professionelle højtalere med.

En studenterkørsel kan godt være en dyr fornøjelse

Har du tidligere været ude på en vogntur, så har du nok oplevet, at det kan være en dyr fornøjelse. Det kommer nemt op og koste mange tusinde kroner, men omvendt er man typisk også en del elever i klassen, som kan splitte regningen.

Herfra anbefales det også, at man forsøger at finde pengene til det, da det er en af de absolut fedeste oplevelser, som mange elever vil komme til at huske tilbage på fra gymnasietiden. Festen er fantastisk og følelserne får frit spil, når man er velvidende om, at den sidste omgang eksaminer er overstået.

Begynd at booke i god tid

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at man sørger for at booke studenterkørsel i god tid. Det vil være en forfærdelig ting, hvis ikke man som nyudklækkede studenter kunne komme ud på sin vogntur.

Det kan være en god idé at skrive til et par forskellige firmaer, så du er sikker på, at I får en kørsel på den dato, I rent faktisk ønsker det. Der er rigtigt ofte mange efterspørgsler efter de populære datoer, og er det en af de datoer, som du ønsker at booke, så skal du sørge for at være tidligt ude.

En studenterkørsel er en oplevelse, du sent vil glemme. Derfor lyder opfordringen herfra, at man allerede nu går i gang. Det skal jo på den ene eller anden måde fejres, at der for en stund sættes punktum for matematikken.