Menu

Sådan regner du pris på et væghængt toilet ud

Når man skal have skiftet sit væghængte toilet ud, så kan der være kæmpe forskel på priserne, og der er ingen tvivl om at det heller ikke er særlig overskueligt at finde priserne på de hjemmesider der findes derude, da mange VVS’ere ikke skriver deres priser på ydelserne.

Derfor bør du altid sørge for at få nogle tilbud, og så derefter regne prisen for dit nye væghængte toilet ud.

Montering af væghængt toilet pris

Når du skal regne ud hvad prisen for et væghængt toilet bliver, så skal du naturligvis få nogle forskellige tilbud. Du kan få et tilbud på montering af væghængt toilet her hvis du ønsker den hurtigste måde at få dine tilbud, da du så bliver kontaktet af 3 forskellige VVS’ere som kommer med deres tilbud.

For at regne prisen ud for selve det væghængte toilet, så skal du naturligvis kigge på hvad der står på det tilbud, for nogle gange står der hvad prisen for montering af det væghængte toilet er, mens der andre gange kan stå en samlet pris, hvor du nærmest skal gætte hvad toilettet koster, og hvad monteringen i arbejdstimer koster.

Hvis du får mulighed for at se det delt op, så skal du blot trække arbejdsprisen fra tilbuddet, og så kan du se deres arbejdsløn. De afsætter sandsynligvis omkring to timer til at skifte toilettet, så det er blot at dividere arbejdslønnen med 2, og så har du deres timepris.

Kan det betale sig at skifte sit væghængte toilet ud?

Står du i en situation hvor du er i tvivl om at det kan betale sig at skifte sit væghængte toilet ud, så kan det være at du skal overveje hvad årsagen til du vil skifte det ud er. Hvis toilettet løber, og hele tiden har problemer, så kan det ofte godt betale sig at skifte ud, mens der ved mange toiletter ikke er den helt store besparelse i vandforbruget ved at skifte. Det skal derfor ofte være fordi det enten er gammelt og ikke længere fungere, eller fordi du bare vil have et nyere og mere moderne toilet i hjemmet.

Men en ting er sikkert. Det kan altid betale sig at få flere tilbud når du skal have lavet opgaver af professionelle håndværkere, fordi der kan være kæmpe forskel på hvad de har af priser, og derfor kan der være mange penge at spare ved at presse priserne.