Menu

Sådan regner du ÅOP ud når du når du låner penge akut

Skal du til at låne penge online, så er det vigtigt at du kender til de årlige omkostninger i procent bedre kendt som ÅOP. Men hvad er det helt præcist du skal kigge efter når du skal låne penge på nettet, og optage lån, når du skal sammenligne ÅOP? Det vil vi forsøge at fortælle lidt mere om nedenfor.

Lån penge akut

Lån penge akut

Når du skal låne penge akut så er det vigtigt at du holder øje med ÅOP på de lån du kigger på. Der er utroligt mange lånetyper hvor du kan få et akut lån og som tilbyder udbetaling af lånet indenfor 24 timer eller udbetaling samme dag. Lån penge akut hvis du gerne vil være sikker på at få pengene indenfor kort tid, så du får udbetalingen præcist når du skal bruge den. Når du låner penge akut, så skal du sammenligne ÅOP på de forskellige lån og eventuelt også ansøge om 2 eller 3 forskellige lån for at se hvor du får det bedste lånetilbud inden du vælger hvilket et af dem du skal have.

Hvordan regner du ÅOP ud på et lån?

På danske lån så SKAL der være fremvist hvad ÅOP er på alle lån hver især. ÅOP er baseret på de årlige omkostninger i procent der er i forbindelse med lånet, men også stiftelse af lånet. Derfor vil oprettelsesgebyrer bliver medregnet, hvilket betyder at et lån med en rente på 20% måske ender med en ÅOP på 30 eller 40% hvis der er et højt oprettelsesgebyr på lånet. De bedste lån du kan finde på nettet er naturligvis dem med den laveste ÅOP. Nogle af de billigste lån er ofte dem hvor du har mulighed for at afdrage lånet før tid, så du har mulighed for, helt uden gebyrer at afbetale lånet og derfor slipper for en hel masse renter.