Menu

Overvejer du at investere i IOTA og andre kryptovalutaer?

Overvejer du at investere i IOTA og andre kryptovalutaer?

Nye teknologier med stort potentiale – og store afkast

De fleste danskere har hørt en del til Bitcoin, som pt er den mest udbredte og kendte kryptovaluta, men det er de færreste, der ved at der findes over 1.500 forskellige kryptovalutaer – og flere har potentialet til at blive den næste store investeringssucces.

Kommende regulativer, som vil stabilisere kurser på kryptovaluta såsom Bitcoin, gør det derudover allerede nu mere attraktivt at kaste sig ud i investering i fremtidens datateknologier.

Her sætter vi fokus på investering i IOTA, én af de indtil videre mere ukendte kryptovalutaer, som er oplagt til investering på grund af det potentiale, den alternative valuta har inden for datasikring og IOT-teknologi. Der er derfor god grund til at forvente pæne afkast, hvis du allerede nu starter med investering i bl.a. IOTA. Investering er desuden en oplagt måde at træne sin matematikkunnen på!

Hvad er IOTA?

Ligesom mange af de andre kryptovalutaer såsom Bitcoin, Ripple og Ethereum, er teknologien bag IOTA rettet mod sikring af data og dermed sikring af selve dataudvekslingen mellem brugere eller enheder. IOTA bruger dog ikke blockchain, som bl.a. Bitcoin, men derimod DAG-teknologien som også har vist sig at være en værdifuld teknologi inden for mange industrier, der benytter sig af dataopsamling og datadeling.

Det specielle ved IOTA er dog, at denne kryptovaluta fokuserer særligt på kommunikationen (dvs. dataudvekslingen) mellem IoT-produkter og IoT-apps. IoT er forkortelsen for Internet of Things, som er en overordnet teknologi flere og flere af vores maskiner og hjælpemidler baserer sig på: Det kan fx være moderne tyverisikring i dit hjem eller på arbejdspladsen, der giver melding til en app på din smartphone, en timer-app til at styre ovn, plæneklipper eller andre husholdningsmaskiner – og meget andet, da IoT-produkter er en revolutionerende teknologi, der er et enormt og voksende marked for.

Hvordan investerer man nemmest i IOTA og andre former for kryptovaluta?

Da interessen for investering i kryptovaluta er stigende her i 2019, kan man vælge mellem et væld af forskellige investeringsplatforme, der specialiserer sig i kryptovaluta, og ikke mindst forskellige investeringsmetoder. Grundlæggende kan du som ved al anden investering selv vælge at købe og sælge IOTA og andre kryptovalutaer, alt efter din egen vurdering. Ved denne metode skal du selvfølgelig anmelde dig som bruger på en investeringsside, holde øje med kursudvikling samt holde dig opdateret om nyheder, der på kort eller lang sigt vil påvirke dine udvalgte kryptovalutaer.

Hvis du synes, det lyder som et lidt for krævende projekt, kan du også vælge at benytte en smart krypto-robot, som automatisk kan henholdsvis sælge og købe fx IOTA, alt efter hvordan kursudviklingen ser ud. Her indstiller du robotten til de beløb, som den maksimalt må sælge eller købe for ligesom du kan indstille den til dine udvalgte kryptovalutaer.

www.coinbox.dk finder du en god dansk introduktion til investering i IOTA, Bitcoin, Ethereum og andre populære kryptovalutaer samt grundige anmeldelser af de bedste kryptorobotter og investeringssider.