Menu

Lad pengene formere sig med investering & aktier

Er du en af dem, der elsker at lege med tal? Den absolut mest spændingsfyldte leg med tal, må helt sikkert være ved investering & aktier. Her gælder det om at få tallene til at multiplicere sig stødt og sikkert. Har du en opsparing, kan der være mange fordele ved at se nærmere på investering & aktier, frem for at lade pengene stå på kontoen.

Behold mest muligt af afkastet selv ved at investere uden om banken

Når du har penge på kontoen, mister de langsomt værdi. Du kan ikke købe det samme for 100 kr. om 10 år, som du kan nu. Føj dertil, at mange banker kører med negativ rente i øjeblikket. Du mister derved direkte penge på at have dem stående på kontoen. Banken vil gerne presse dig til at investere pengene, så de selv kan få bid i kagen, når der kommer et afkast. Vil du gerne beholde mest muligt selv, vil det være smartest at investere uden om banken.

Få hjælp til at foretage gode investeringer i aktier eller kryptovaluta

Der er altid risici forbundet med investering. Er du ny på området, eller vil du blot gerne have erfaren hjælp, kan du klikke her. Der er flere måder, du kan investere på. De mest anvendte måder er investering i boliger, aktier og kryptovaluta. Investering i bolig er en forholdsvis sikker en, men den giver til gengæld ikke et særlig stort afkast, og så kræver det en stor pose penge på bordet.

Spred dine investeringer for at mindske risici

Ser du nærmere på aktier og kryptovaluta, kan du derimod investere et mindre beløb af gangen. Det er en fordel at sprede dine investeringer ud over flere porteføljer, så du ikke mister totalt set, hvis en enkelt aktie tager et dyk nedad.