Menu

Betalte undersøgeser – Sådan regner du ud hvad du har tjent

Betalte undersøgelser

Har du prøvet at lave betalte undersøgelser online, så har du sikkert også prøvet at se hvordan man udregner hvor meget man har tjent. Men der er mange der ikke ved hvordan man ved hvad det betyder og hvis du er en af dem der aldrig har prøvet det, så kan du læse hvordan man tjener penge på betalte undersøgelser inden du læser videre.

Så meget kan du tjene på betalte undersøgeser online

Når du skal igang med at tjene penge på betalte undersøgelser online, så skal du regne med at du kan tjene omkring 100 kroner i timen, eller mere afhængig af hvor hvilke du besvare. Der findes mange forskellige hjemmesider hvor du kan besvare betalte undersøgelser og tjene penge på dem, og du kan læse mere omkring dem og flere måder at tjen penge på og få inspiration.

Du bliver nok ikke millionær ved at bevare spørgeskemaer, men du kan sagtens tjene nogle rigtigt gode penge ved at lave dem, og eftersom du kan lave dem om aftenen så er der massere af mulighed for at tjene penge på tidspunkter hvor du alligevel bare ville have siddet og se værdiløst fjernsyn.

Hvordan besvare du betalte undersøgelser online?

Når du gerne vil igang med at besvare spørgeskemaer online, så skal du finde et sted at oprette dig. Når du har oprettet dig skal du give dine oplysninger, hvor du derefter vil få tilsendt spørgeskemaer som du kan lave når det passer dig, og få point for hvert eneste spørgeskema.

Du kan regne point ud med tips fra matematik spil

Sådan kommer du igang med at tjene penge på betalte spørgeskemaer

Vil du gerne tjene penge på at lave betalte spørgeskemaer, så skal du bare gøre de følgende trin, som sikre at du kommer godt igang og ikke spilder din tid på dårlige hjemmesider som snyder og bedrager eller som spilder din tid.

  1. Først skal du oprette en ny og dedikeret e-mail til dine spørgeskema hjemmesider, da der kan være en del fremsendte spørgeskemaer du kan misse hvis de er på din almindelige email.
  2. Opret dig nu på en spørgeskema hjemmeside. Vælg gerne den med de bedste anmeldelser til at starte med, for at få den bedste start muligt.
  3. Når du begynder at tjene penge på disse undersøgelser, så skal du få trukket pengene ud så snart minimums udbetalingen er optjent, i stedet for at lade dem være på spørgeskema undersøgelses hjemmesidernes kontoer.

Nu er du hermed igang med at prøve betalte undersøgelser online.